2009. okt. 27.

telecom

9 megjegyzés:

Mándi Emese írta...

Áááá!

vera fehér írta...

az információáramlás és a mögötte lévő tartalmak különbözősége
amúgy nem túl érdekes téma, de elég jó szimbolikájú kép, sztem sokmindent mondhat, de valami kraft még kellene bele. egy ultraplusz.

csillaklenyanszki írta...

ez egy minifeladat volt, aminek a temaja telefon. ami nekem eszembejutott az az, hogy manapsag sok minden van egy telefonban, ami regen kulon-kulon helyet foglalt el (lasd hirek - mint internet, fenykepezogep, naptar, ora...stb.) de mivel ma ezek benne vannak a telefonoban ezert igazabol leteznek is meg nem is, megfoghatok meg nem is. ezert ez a kettosseg, az arnyek/sziluett es a valos dolgok kozott.
igen, a telekommunikacio szerintem sem a legizgalmasabb tema, es raadasul ennek meg egy kicsit kommersznek is kellett lennie...persze megtartva a sajat dolgaidat. tehat ez lett belole.
igazan koszonom a hozzaszolast es a kritikat is! orulok neki, ha kicsit megmozgat masokat is. :)

vera fehér írta...

naigen, ha tudom hogy ez egy feladat, máshogy gondolkodom róla. (gondolhattamvolna hogy nem a te ötleted)

csillaklenyanszki írta...

a kepeim 90%-a iskola project, mivel ez teszi ki minden idomet.
vannak persze szabadabb es kotottebbek feladatok (mint pl ez), de a lenyeg, hogy mindettol fuggetlenul/illetve ennek keretein belul probalj meg a sajat egyenisegedben dolgozni/fenykepezni.

viszont en orulok a kritikanak, hiszen en igazabol meg tanulok es ebbol tanulok + elegge konceptualis is vagyok, tehat szamomra fontos a visszajelzes. es mindemellett pedig megvan a minimalizmus es az absztrakt, ahol meg jo latni, ha esetleg masok erdeklodeset is felkelti egy vonal es nem csak az enyemet.

ennyi :)

Csikós Árpád írta...

Tetszik.

YAN írta...

klassz

BetegSrác! írta...

Ez jó! :)

[wh]I[te]-phone! ;)

Tetszik!

sisi/ Feltóti sándor írta...

igen, ebben az összefüggésben tényleg kreatív elgondolás és kidolgozás!