2010. aug. 29.

Susan

8 megjegyzés:

Szekeres János írta...

amióta figyelemmel követem az oldalt nem láttam meg ilyen szörnyű vízjeles fényképet (amin meg az oldalát is feltünteti az illető) de igazából a netet böngészvén is csak kevés ilyennel találkozni nyilván azért mert teljesen szétvágja a képet es furcsállom hogy ezt nem látod..
üdv: jános

csmb írta...

Sebaj János...
Majd, ha te is találkozol a saját munkáddal az interneten, csak más szerző által feltüntetve, akkor lesz számodra is ennek jelentősége.
Ha meg szörnyű segíts hogy lehetne jobb! :)
Üdv: Bálint

Altnőder Emese írta...

klasszikus fények, klassz!:)

laan írta...

el lehet vonatkoztatni a vizjeltol....engem egyaltalan nem zavar, nem az a lenyeg....de divat raharapni a vizjeles kepekre, mert mer ne

Szekeres János írta...

Bálint én sosem publikáltam a neten így nem tapasztaltam ilyet ettől függetlenül a képvédelemre vannak alternatív megoldások de ha ennyire félted a képedet akkor ezt lehet diszkrétebben is csinálni.

Kedves laan nem én nem azért írtam azt amit mert megcsapott a divat szele, márcsak azért sem lehet ez divat (számomra) mivel ilyen képekkel nem találkozom az általam látogatott oldalakon ahogyan azt már említettem volt. Engem egyszerűen zavar mert esztétikailag az én szememnek nem szép..-azt írod nem az a lényeg akkor minek kerül fel a képre vagy miért így? no mindegy jó elvonatkoztatást a vízjeltől..



jános

Névtelen írta...

Sztem meg tök jó ha lopják az ember képeit

orizatriz írta...

pro és kontra... én is találtam már a háziállatocskámról fotót a neten. bevallom, leszedettem, mert a honlap tulajdonosa nem volt hajlandó odabiggyeszteni a nevem, mint készítő (ritka ótvar egy fotó volt pedig, dehát az az én állatom volt, akkor is.. :))

:) nem baj a képen a lényeg az jó, nekem ez is és a másik képed is nagyon tetszik.

csmb írta...

Na megkésve Helló mindenkinek! Bevallom izgalmasan olvastam a kommenteket! Tök jól estek a dolgok, a rövid élmény és hangulat beszámolók!
Písz!