2010. jan. 25.

régi Poszt / old Poszt

A régi Poszt képeit sikerült kimentenem, sajnos a hozzászólások többsége nem látszik, ezért egyelőre csak a régi Posztra mutató linket helyezem el az oldalon. Hogyha sikerül a bejegyzéseket is megjelentetni, akkor majd összeolvasztom a két Posztot.


I've succeeded in saving all images from the old Poszt site.
Regretfully, most of the comments don't appear, so temporarily I've only added a link to the page that points to the old Poszt. Should the comments be reappeared, I will merge the two Poszt sites.

5 megjegyzés:

H.Z. írta...

Végülis mi volt a trükk? Kijavította a gúgli az export/importot?

laan írta...

nem javított semmit, pedig a Másikkal még az irodájukhoz is elmentünk, be sem engedtek....folyamatosan kérem a feloldást, de az nem jut el senkihez, csak egy robottal társalgok:)
megpróbáltam az export/importot és az most simán ment....persze a hozzászólásokat leszámítva

H.Z. írta...

Akkor valamit mégis javítottak, mert pár hónapja még félúton megszakadt az import.

laan írta...

igaz...akkor ezt tényleg kijavították
talán egyszer a hozzászólásokig is eljutnak

Katjusa írta...

boldog bürokrácia:))...hihetetlen. Én ugyanezt a "tüsténkedést" tapasztaltam más, nemzetközileg elismertnek és nagy népszerűségnek számító online kereskedelmi egységnél és a hozzá tartozó pénzforgalmi rendszernél. Amikor a rendszer hibájából nem tudtunk fizetni egy termékért, minden alkalommal más ügyintéző válaszolt, akinek gőze nem volt, az előző mit mondott. Amikor mégsem sikerült tisztázni a helyzetet, és ezért kénytelenek voltunk töröltetni a vásárlást, kaptunk egy "nem fizetett" címkét:(..ez mondjuk olyan, mintha mi lettünk volna a fekete barikák. Amikor ezt levélben szóvá tettem a kereskedelmi rendszernek...nos, azóta sem történt semmi, viszont másnap küldtek egy felkérést, hogy vegyek részt egy 3 perces ríszörcsön, hogy elégedett vagyok-e a vásárlói támogatással:)))...hát...;))