2010. jan. 21.

Animals


sópapír

15 megjegyzés:

Paolo Saccheri írta...

wow...!

G írta...

ultra+

Mándi Emese írta...

Én nem tudom mi ez a sópapír, figyelem már egy ideje ezeket a képeiteket, viszont számomra(!) ez az első olyan, ahol úgy érzem, hogy az alkalmazott technika adott valamit a képhez.. sőt látva az imént az eredetit mondhatni ettől (is) lett ennyire jó. Egyfelől. Másfelől a kép persze alapból is nagyon klassz, és amiatt külön imádom, hogy ez tényleg a világ egyik legjobb albumának a borítójáról van. Még ha most malac nélkül is. :)
Na befejeztem, grat! :)

http://www.youtube.com/watch?v=GmCKvY684WI&feature=related

laan írta...

XXXL

YAN írta...

!!!

sisi/ Feltóti sándor írta...

Most vonatkoztassunk el attól, hogy ez egy állandóan újuló virtuális kiállítás, és tiszteljük meg a kísérletezőket azzal, hogy a párszavas udvariassági megjegyzésen túl, a dologra érdemben is megpróbálunk reflektálni. Az egyik meg- és kikerülhetetlen probléma épp a net mivoltából fakad. Akármilyen technikával is készült a kép, a végeredmény mégis csak egy digitalizált képfile. Így a sópapír csupán egy a befogadást orientáló információ, a fotótörténetben tájékozottak számára is csak igazság- és nem formai kritériumokkal rendelkező közlés. Lényegében a bizalom alapján megelőlegezett befogadói szempont, interpretációs önkorlátozás. Persze, jó hogy ezeket itt láthatjuk, de igazából nem itt van adekvát megjelenésük. Mint az eljárást ellenőrző kísérletek nagyon is biztatóak. De ne elégedjetek meg azzal, hogy az előbb említett korlátok miatt itt mellékági áramlat.
Mást (is) javaslok. Főleg, ha Márk is tartósan érdekelt a fejlesztésben, és egy olyan feltételt is komolyan vesz, aminek Yan már eleget tett. Kijárom, hogy itthon kapjatok egy igazi kiállításra felületet, némi támogatást és közfigyelmet. A részleteket majd személyesen megbeszéljük.

Márk írta...

Sisi, igen nagy igazság van a szavaidban! A részleteket pedig személyesen!!! Nagyon is komolyan veszem azt amit említesz, viszont sajnos (vagy annyira tán nem is) az utóbbi időben igencsak besűrűsödtek az elfoglaltságaim, ezért nem engedhettem meg magamnak, hogy hazautazzak Dunaújvárosba az érintett időpontokban. Itt ragadtam az ország legnagyobb falujában! ;)

Márk írta...

Köszi mindenkinek!
Paolo - What about World of Warcraft??? :))) thank you!!! :)

Névtelen írta...

Mekkora hajó!:)
Klassz

Ónodi Zoltán - Zoty írta...

Komoly!

Unknown írta...

ú az erőmű a Temze folyó mellett be jó!

orizatriz írta...

klassz!

juditny írta...

nagyon klassz!

.

BNS írta...

+

zsele írta...

fain