2009. dec. 11.

7 megjegyzés:

fatilla írta...

nekem tul direkt..hianyzik a rejtett tartalom..hogy nem csak ugy az arcomba van vagva a tema..persze ebben a formaban kapjuk mindenfelol de tan pont emiatt is vagyna mas vizualis keretek koze..nemtom most igy erzem..

csmb írta...

Nincsen semmi probléma ezzel a véleménnyel! most így sikerült a hatás, de bevallom őszintén nem is volt más szándék! leginkább az volt a cél, hogy nyersen, nemzetközi utalással mondjam el a véleményemet az egész cirkuszról!

Márk írta...

Egyetértek a szándékkal!

csmb írta...

:)

sisi/ Feltóti sándor írta...

Nekem inkább az az érzésem, hogy az influenza nem témája a fotónak, inkább utal a mediális intézmények tehetetlenségére, elkomolytalanodására, pontosabban fogalmazva, hogy még a legaktuálisabb és a társadalmat valóban érintő dolgokat is csak ilyen blőd és valódi jelentésüket teljesen kiürítő jelekkel tudjuk kifejezni. Ez persze előbb-utóbb visszahat a dolgokhoz fűződő viszonyunkra, és nem a dolgokat fogjuk érzékelni, bár elemi érdekünk lenne, hogy ne tévesszük őket szem elől. Úgy látom, hogy a képeid általában erre a torz relációra játszanak rá ezekkel a parodisztikus reklámfotókkal, ezért is csípem őket!!!

Feith Bálint írta...

szerintem a társadalomkritika lehet felpofozós is, ha éppen a pofozás a célja és nem a finom utalgatás (amit csak azok élveznek,és értenek,akik amugyis ismerik ezt a tébolydát,melyben élünk) ugyhogy e képpel kapcsolatban nekem nem is a direktsége zavar,mint Attilát, hanem hogy hibás maga a koncept, mert ha valaki leszarja az influenzát, akkor nem visel maszkot...az esetben viszont korrekt a kép, ha egy olyan lekliállapotot akartál ábrázolni, melyben az ember ugy csinál mintha, közbe meg mégsem, de e kép esetében szerintem nem erről van szó

csmb írta...

nohát akkor! köszönök minden véleményt! mindet elfogadom! :) nem akarok túlmagyarázni semmit, röpke kép, röpke idő alatt!