2009. nov. 14.

Прокофьев





Canon AE-1

9 megjegyzés:

laan írta...

rég beígért feltöltés
XXXL

G írta...

eep ma gondoltam peter ees a farkasra

+

G írta...

p

Pinocchio írta...

Big Brother is watching you!

YAN írta...

: )))
5*

sisi/ Feltóti sándor írta...

Szokatlan módon a gép márkája is szerepel az előzetesben. Hmmm, azok a régi jó kis analógok... És be tudtad fűzni a filmet?
Mire jó az öreg a háznál?
-:)))

sisi/ Feltóti sándor írta...

bár, érdekes, amikor a gépet megvettem anno 1985-ben, hát én voltam a jani a fotós korzón, és virítottam a géppel, mint a majomsegg. Örülök, hogy nem hagytad végképp elporosodni, szép öregkora legyen nálad.
Jajj, azok a régi szép analóg idők...

fatilla írta...

Sisi, akar lehetne ujabb fenykora is annak a szep canonnak: )..es azok az analog idok sem koptak meg meg annyira..az teny hogy a sietos kornyezetunk a digitalizmus edes-keseru taptalaja. mivel 82-ben szulettem es a fotozashoz is viszonylag keson kerultem kozel igy az elso komolyabb probalkozasok digitalis tukorreflexes gephez fuzodnek...fel evig hasznaltam..aztan egy baratom filmes gepebe ffet fuztem es onnantol kezdve tobbe nem nyultam a digihez annyira magaval ragadott amit adott az a tekercs.. azota gepgyujto lettem..es annyira jo erzes mindennemu gepszornyetegekkel fenykepezni hogy nem tudnam elkepzelni nelkuluk illetve digivel ezt az egeszet..vagy peldaul engem az is emellett tart hogy az eredmenyre varni kell..es olykor azt is elfelejtem hogy mi van egy tekercsen...aztan a meglepodes es orom annal nagyobb :) remelem hogy mindig lesz annyi szenvedelybeteg hogy a film eletben marad meg nagyon sokaig.

Kornel írta...

+++