2009. okt. 4.

Rókatündér unheimlich / Fox elf unheimlich



31 megjegyzés:

laan írta...

kietlen otthonosság
XXXL

Rolf242 írta...

ultra! :D

Névtelen írta...

Sehol nincs. Frankó

G írta...

a kacsa nekem abszolut nem hianyzik, kicsit elviszi egy to:kifejes iraanyba, de egyeebkeent jo

G írta...

foleg az alsoobb szvsz.

Pinocchio írta...

Nekem tetszik mind a két alkotàs.


@G: Lehet, hogy a kacsa nem is neked van ott. A felhö egyébként jo helyen van?
Mann, fogadok te az arénàn is "kommentelsz".
Legjobb üdvözletem.

sisi/ Feltóti sándor írta...

Jól van hát, bármibe bele lehet kötni. A stílus, a kifejezés nagyon jandás, persze, a részletek, azok a fránya részletek...

Pinocchio írta...

Jah, @sisi. Be lehet menni a Louvre-ba, meg lehet àllni egy Magritte kép elött és alà lehet biggyeszteni egy "kommentet": "A kalap nem kéne". Ajànlom az értelmezöszotàrban megnézni mit jelent "szürreàlis". Haha.

sisi/ Feltóti sándor írta...

LaCi - Poszt vagy Louvre egyremegy!
-:))

Pinocchio írta...

Màr megest fején talàltad a szöget, dear @sisi. :)

Balogh Anita írta...

Teljesen rendben van... szeretem a részleteket de,ebben az esetben nem szöszölnék ezek boncolgatásával..

más szöszölés...teflon portré fotója... gefällt mir sehr!

Pinocchio írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
G írta...

sisi megint fejeen talaalta a szoget :D nagyjaabol een is ezt a tanulsaagot ragadtam volna ki epiito: jellegu: reakcioodbool.

G írta...

debro:i szu:rreal

janda írta...

...nem probléma, ha eltérő vélemények vannak, nyilván mindenkinek más az ízlése ez a normális.

G írta...

biztos rossz tudatalatti emleekeket kavar fel bennem a gumikacsa. kulonben meg egy szooval sem mondtam, hogy rossz, sot, azt mondtam jo. na mindegy, majd megneezem a neemet eertelmezooszootaarban, hogy mit jelent a "jo" :)

janda írta...

:-)) ez nem ám gumikacsa!...ez egy rádió, ha eltekerem a fejét, akkor bekapcsolódik, ha a farkát tekerem ott lehet a sávokat beállítani..és még a vízen is úszik :-DD...muteromtól kaptam, mert az anyák tudják mi kell! :-P

saturninus írta...

nem bírok nélküle élni

fatilla írta...

vicces képek :) samurai Te kommentelsz az arénán? : ))

Pinocchio írta...

re Janda: a gyakorlat célja nem az, hogy màsok izlését eltalàld. Az lehetetlen és nem is szükséges. Màsok izlése szerint alkot a pék meg a cukràsz. Engedelmeddel ... csinàld azt amit Te jonak làtsz.
Sok sikert. Kellemes hetet kivànok.

janda írta...

Laci, persze értem én az okosságot, de számítanak a visszajelzések is...amúgy meg bírlak téged is meg a Gábort is úgyhogy nincsen semmiféle parahelyzet :-)

G írta...

jolvanna, elneezeest mindenkitol

fatilla írta...

szerintem nem kene a meglatasodat ill. velemenyedet elnezes-keresbe forditani ..en orulnek ha valaki megirna nekem hogy ez vagy az nem tetszik a képemen..olykor ez bizony igencsak hasznos lehet..
Kedves Laszlo nem hinnem hogy a parhuzam ami magrittet illeti helytallo lenne ( tobb aspektusbol is) amugy meg mert ne kommentelhetnek egy magritte hogy mi a f..t keres ott egy kalap..ez is csupan egy velemeny volna..nem kene egy alkotot istenkosztummel felruhazni (legyen szo magritterol vagy barmelyikonkrol )..de igazabol az sem baj ha Te ezzel ruhazod fel de legalabb engedd masnak hogy leirja velemenyet..pisz

janda írta...

fatilla, én örülök tényleg, ha írnak véleményt, remélem nem az jön le, hogy besérültem a kacsatémán vagy valami :-)amúgy én adok a szamuráj véleményére (meg a LaCiéra is) úgyhogy nem para. A "felruházást" illetően maradnék inkább ruhátlanul :-P

fatilla írta...

janda dehogy jön le az...ahogy irtad teljesen normalis az hogy mindenkinek mas tetszik..nekem csupan LaCi picit visszataszito hangneme utotte meg a fulemet...persze lehet hogy csak nekem : )

sisi/ Feltóti sándor írta...

A kérdés számomra az, hogy az előzetes ismeretek (a korábbi janda-képek és a szájt nyelvezete) alapján maradtak-e a képben divergens (bocs!) elemek (híd, daru, napozó nő, farmernadrág). Én erre utaltam a "fránya részletek"-kel.

holhos tamás írta...

Róka fogta kacsa!
Úgy jó ahogy van!!!

Pinocchio írta...

@sisi: Zürichben most nyilt egy Seurat kiàllitàs. Ebböl az alkalombol a Tages-Anzeger szombati szàmàban egy hosszabb cikk jelent meg a müvészröl. Ebben olvashato, hogy Degas gunyosan 'jegyzönek' nevezte, Gauguin szivböl gyülölte, Monet meg a 'szines légypiszkon' nevetett. Amire utalni akarok, hogy a müvészettel kapcsolatban a 'jo' jelzö nem definiàlhato. Ami ma 'rossz' az holnap 'jo' és forditva. Én ezért mellözöm a kifejezést ha lehet. Egyàltalàn ami nem tetszik, oda nem irok. Az is vélemény.
@Janda: ha valoban érdekel mi minden jut eszembe a képeidröl ime kérek töled valamit: szeretném làtni, hogy néz ki egy alkotàsod anélkül, hogy a rozsda effektus ràtennéd. Hogy birsz, nem lep meg. Mindenkitöl ugyenezt hallom :)

Pinocchio írta...

Tages-Anzeger helyett Tages-Anzeiger.

Márk írta...

foxy lady:)

YAN írta...

jeee : ))