2009. okt. 26.

Ragaszkodás

3 megjegyzés:

sisi/ Feltóti sándor írta...

nagyon jó!!!

vera fehér írta...

neked sztem grafikusnak kellene lenned. (biztos az is vagy, csak nem tudsz lekattanni és különválasztani) kurvajó az arányérzéked, jó ránézni a képekre, van terük, de ez nem fotó így a feliratokkal. ami nem is baj. csak ez egy komplett címlap. vagy inkább vers, az a jó megfogalmazás.
régóta figyelem amit csinálsz, és sok olyan képed van, amit a felirat ment meg. egyébiránt nagyon fiatalos popos világot mutatsz be, dögös meg minden. de sztem pl kiszakadhatnál a faltól is, izgibb lenne a térben, egy tájban vagy máshol a testábrázolásod. ez megintcsak olyan mint olasztamásnál, szerintem az a kihívás, ha eltávolodsz és más utakat is bejársz, persze ezzel a módszerrel, de kísérletezve. hát megvan minden adottságod: a modellek a lábad előtt, meg a charm és a kreativitás ;)

csmb írta...

KÖSZÖNÖM!

Vera: Szia! Nem vagyok grafikus, sőt mindent amit a képszerkesztésről tudok az abszolút autodidakta folyamat. Valóban, mostanában én is jobban szeretem Képeknek nevezni a dolgaimat. A feliratok viszont teljesen új dili nálam, ez a korszak az ami most van. Tulajdon képen Gerhard Richter reklám művészete van rám most nagy hatással, amihez a felirat is beletartozik. Íly módon bizonyos képeknél a felirat előre betervezett helyen működik. Valószínűleg ezért van az a hatás bizonyos képeknél, hogy "eldőlne" az egész ha nem lenne ott!
A faltól való elszakadás tervben van! Amiért eddig nem történt ez meg, hogy várom az én évszakomat! Előszeretettel mellőzöm a napsütéses időben való ténykedést. Várom a tompa világot!
Köszönöm, hogy ilyen figyelmes és őszinte véleményt kaptam!
Minden jót!

Bálint